felgi 17' do m3 e46
felgi 17' do m3 e46
Witam
Czy mozecie polecic mi jakies 17' do m3 e46? poszukuje od jakiegos czasu ale nie bardzo moge znalesc. Felgi maja sluzyc do zabawy. Najlepiej zeby to byla jakas dobra firma i zeby nie trzeba bylo zakladac dystansow. Czy jest mozliwosc zalozenia opon 225/45 na tyl?
Dzieki za odp.
Czy mozecie polecic mi jakies 17' do m3 e46? poszukuje od jakiegos czasu ale nie bardzo moge znalesc. Felgi maja sluzyc do zabawy. Najlepiej zeby to byla jakas dobra firma i zeby nie trzeba bylo zakladac dystansow. Czy jest mozliwosc zalozenia opon 225/45 na tyl?
Dzieki za odp.
Re: felgi 17' do m3 e46
Ja ze swojej M5 zostawiłem sobie zimówki 17x8 cali ET bodaj 20 i wszystko pasowało na oponie właśnie 225/45 do m3 e46, na tył dałem jakiś lekki dystans z tego co pamiętam.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Jeżeli chcesz mieć z tyłu 225/45 to niewątpliwie oryginalne zimówki będą pasować. Ale do jazdy na czas na jakimś torze/lotnisku nie polecałbym tak wąskiego tyłu. Samochód robi się bardzo niestabilny przy większych prędkościach.
Wychodzily felgi 17 jako zimowe do M3 E46:
http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=680
Ale rowniez nie polecam 225 na tyl - za waskie. Wg mnie 255 minimum.
http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=680
Ale rowniez nie polecam 225 na tyl - za waskie. Wg mnie 255 minimum.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Generalnie to chce te felgi aby troche podriftowac, wiec duzych predkosci nie bede rozwijac. Mam 19 do tego ale jest spory problem ze znalezieniem opon do nich, a jak juz sa to kosztuja sporo. Takie o profilu 225/45 latwo dostac i ceny sa dosyc niskie. Tych felg stylling 68 szukalem juz ale nigdzie ich nie ma, a nie chce nowych kupowac jezeli maja sluzyc do driftu.
Czy jest jakis producent np. BBS ktory ma felgi o takim rozmiarze, ktore beda pasowac do m3?
Czy jest jakis producent np. BBS ktory ma felgi o takim rozmiarze, ktore beda pasowac do m3?
Na początkuAdamos pisze:Generalnie to chce te felgi aby troche podriftowac, wiec duzych predkosci nie bede rozwijac.

Ja bez problemu kupuję za ok 250-300zł za sztukę z bieżnikiem 4-6mmAdamos pisze:Mam 19 do tego ale jest spory problem ze znalezieniem opon do nich, a jak juz sa to kosztuja sporo.
250 zl za opone to dobra cena, ale jak zuzywasz 8-10 kompletow (tyl) w miesiac to juz wychodzi konkretna suma. Dlatego chce zmniejszyc troche koszty poprzez zalozenie 17' do ktorych opona kosztuje 50-100zl
A jak wyglada sprawa z 18'?